Economia

Albergrass, és la segona empresa d'Alacant amb segell d'origen OEC

Albergrass, empresa fabricant de gespa artificial ubicada a Banyeres de Mariola, ha obtingut el distintiu OEC (Origen Espanyol Certificat) que acredita l'origen dels productes que fabrica.

Es tracta de la primera empresa fabricant de gespa artificial que aconsegueix el segell junt a la també firma alacantina Laboratorios Quinton, pel que són les dues primeres empreses que acoseguiexen aquest distintiu que diferenciarà els seus productes al mercat i els farà més visibles, tant a l'estranger com a la resta de l'estat.

Per atorgar el segell, OEC realitza un exhaustiu procés d'auditoria amb professionals externs especialitzats en certificació de producte. Aquests efectuen un profund estudi per garantir que la major part del procés productiu es realitza a l'estat espanyol i es valoren requisits com tenir un departament R+D+I, la ubicació de la fàbrica, la procedència de les matèries primeres o tenir un departament central logístic, entre d'altres, per poder concedir el distintiu.

Cristóbal Albero, gerent de l'empresa, ha declarat que «en Albergrass sempre hem estat orgullosos de dir que els nostres productes estan fets a Espanya i que controlem tot el procés de producció per garantir el millor resultat. Sabem el que fem i el que oferim, perquè estem pendents del producte des de la matèria primera fins a la instal·lació. Per això, estem tremendament satisfets d'haver aconseguit aquest distintiu OEC».

Albergrass és la primera companyia del seu sector i la segona empresa valenciana que obté el distintiu. L'alacantina Laboratorios Quinton va llançar al mercat al desembre els seus sprays nasals elaborats amb aigua de mar amb el distintiu OEC, convertint-se en els primers productes d'Espanya amb el segell, diferent a una denominació d'origen DO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró