Economia

Conveni comercial a Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Cervera

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, va signar ahir convenis amb els ajuntaments i amb les respectives associacions de comerciants de Balaguer, Mollerussa, Cervera i Tàrrega per promoure projectes de centres comercials a cel obert en aquestes localitats de Ponent. L'objectiu d'aquests convenis, segons recull l'ACN, és l'establiment de sinergies comercials urbanes que permetin donar resposta a les necessitats dels consumidors i convertir aquest equipament comercial col·lectiu en motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn a través de la celebració de diverses iniciatives comercials durant tot l'any. En els convenis, tant el Departament d'Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda– com els diferents ajuntaments es comprometen de manera bilateral a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació del pla d'actuacions que s'emmarca en l'acord.

Com a exemple, a la capital de la Noguera, l'Associació de Comerciants Balaguer 2021 posarà en marxa el pla d'actuacions del centre comercial a cel obert. En el pla, amb un pressupost de 24.895 euros, es preveu emprendre accions com ara la celebració dels mercats de rebaixes d'hivern i d'estiu, la campanya de Nadal, la de Sant Jordi, el butlletí trimestral, a més de cursos de formació per als comerciants. El departament aporta al projecte 12.000 euros en el marc del programa de dinamització de zones d'alta concentració comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia