Economia

Akrocard repta amb deu mil euros a desencriptar la seva nova targeta

L'empresa de Vall-llobrega impulsa un concurs que té com a objectiu garantir la seguretat de la nova targeta per guardar contrasenyes

L'empresa Akrocard, ubicada a Vall-llobrega, especialitzada en la fabricació de targetes plàstiques i targetes amb xip amb tecnologia de darrera generació, impulsa un concurs amb un premi de 10.000 euros que té com a objectiu garantir la total seguretat de la seva nova targeta intel·ligent, on es poden guardar fins a 50 claus d'accés. L'anomenada Safe Keeper Card, amb xip de contacte (smart card) i amb memòria que inclou un gestor de contrasenyes, ha estat dissenyada per emmagatzemar de manera segura i pràctica les claus d'accés i és única al mercat en les seves característiques. Akrocard repta tots els experts en informàtica a provar d'obtenir el PIN per accedir al contingut de la Safe Keeper Card.

Les persones que vulguin concursar s'han d'inscriure al registre que trobaran a la plana web www.safekeepercard.com, i seguir els passos que es marquen després d'adquirir la targeta, que té un cost de 25 euros. Si algú aconsegueix el premi, també podria ser candidat a un lloc de treball a l'empresa, ja que Akrocard busca talent per incorporar a la seva plantilla. El concurs es portarà a terme fins al 31 de desembre.

Per accedir a la informació que inclou la targeta, es pot fer amb un únic codi d'accés per mitjà de qualsevol ordinador amb un lector (de targetes intel·ligents, o DNI electrònic). El concurs consisteix a desxifrar aquest codi d'accés, per mitjà d'un sistema sòlid i que no sigui fruit de l'atzar, i aconseguir les anomenades “7 boles” per mitjà d'enllaços, un joc que ha ideat la mateixa empresa per atraure experts en informàtica i desenvolupament de programes que vulguin intentar superar el repte. Akrocard, que té una trentena de treballadors, produeix cinc milions i mig de targetes plàstiques al mes, la meitat de les quals porten incorporada tecnologia de darrera generació.

LA XIFRA

10.000
euros
és el premi per als que aconsegueixin desencriptar la targeta per guardar contrasenyes.

Dos anys d'investigació a l'empresa

El departament d'innovació i desenvolupament de l'empresa va desenvolupar durant dos anys la Safe Keeper Card i ara es comercialitza arreu del món per mitjà de la plana web. La targeta porta incorporada una funció que permet transportar i emmagatzemar copia de fins a deu certificats digitals. El producte s'adreça tant a particulars com a empreses i professionals de tots els àmbits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia