Economia

Obren un nou supermercat Novavenda a Figueres

El nou supermercat Novavenda de Figueres va obrir les portes a la plaça de Catalunya el 9 d'octubre. El local sencer ocupa 900 metres quadrats, entre la sala de vendes i el magatzem, amb dos espais llogats a professionals: l'apartat de peixateria (Joan Riembau, de Torroella de Montgrí) i la carnisseria (Can Japot, de Pals). El Novavenda de Figueres obrirà en horari continuat (de 9.15 a 21.15 h) i tindrà una plantilla de nou treballadors, contractats a la mateixa empresa.

Blanca Llompart, adjunta de direcció de l'empresa Comerbal SA, explica que amb aquesta obertura l'empresa continua en la línia d'intentar obrir cada any un nou local, en espais cèntrics i en poblacions de la demarcació per oferir “botigues còmodes”. “L'aposta de Novavenda es basa en la millor relació qualitat preu de productes frescos de proximitat i una àmplia selecció de primeres marques a preus competitius”, diu.

Aquesta empresa gironina de vendes l'engròs va ser iniciada l'any 1943 per Bernat Llompart Capella amb el nom de Comercial Balear a la plaça del Mercat de Girona. L'any 1982 l'empresa es va constituir com a Comerbal SA, dirigida per Xavier Llompart. Actualment reuneix un total de setze supermercats Novavenda propis i tretze més de franquiciats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia