Economia

Comforsa de Campdevànol obre al Japó

Es vol expandir al mercat asiàtic

Ara, ja treballa al Japó i a Corea

L'empresa Comforsa, amb seu a Campdevànol, ha obert la seva primera oficina comercial a l'estranger i ho ha fet al Japó, que és un dels mercats amb més potencial de creixement per als productes de forja avançada que fa l'empresa ripollesa. L'objectiu és incrementar la introducció dels seus productes de forja en el mercat japonès i coreà i, a mig termini, expandir-se també cap a potencies emergents com ara la Xina i Indonèsia. El director general de Comforsa, Eduard Jaklistch, assegura que “la nova oficina permetrà donar resposta de forma més efectiva a les oportunitats que obre el mercat asiàtic”.

Pel que fa a sectors, Comforsa se centrarà en els fabricants de motors, vehicle industrial i d'obra civil. L'any passat, Comforsa va facturar 3,4 milions d'euros en el mercat japonès i aquest any preveu arribar als 3,6. El client més important que té al Japó és Yanmar, fabricant de motors marins per a embarcacions de pesca i remolcadors. L'acció que pugui tenir la nova oficina no començarà a ser efectiva fins al 2016. Jaklistch considera que “la tasca que s'ha dut a terme aquests darrers anys per millorar la competitivitat i els estàndards de qualitat ha estat clau per millorar la penetració del nostres productes en els mercats asiàtics, especialment en els més avançats com ara el Japó o Corea”. Comforsa està participada per Avançsa, propietat de la Generalitat, i té centres de producció a Campdevànol, Ripoll i Reinosa (Cantàbria).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia