Economia

gastronomia

Curs de cuina d'al·lèrgies a l'IRTA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha organitzat un curs de cuina per a necessitats especials, que es durà a terme en tres sessions a l'Escola Agrària de Monells. L'objectiu del curs és aportar eines i coneixements que permetin treballar a l'obrador del carnisser productes per a persones amb necessitats especials. A més, també es pretén conèixer millor la nova legislació pel que fa a l'elaboració de productes per a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentaries.

El cuiner responsable de realitzar aquest curs és Cesc Fernández Pou, propietari i xef de l'empresa de plats preparats Cuina Artesana de Girona. La primera sessió es farà dilluns i tractarà l'elaboració de productes sense gluten (tipus, components, riscos). La segona sessió es durà a terme el 13 d'abril i s'hi tractaran les intoleràncies a la lactosa i a l'ou. En la tercera sessió, el 4 de maig, serà el torn de l'elaboració de productes sense al·lergens. Totes les sessions seran pràctiques i s'elaboraran una quinzena de plats al dia.

Amb el curs es pretén que els assistents puguin oferir als seus establiments productes alternatius als que elaboren normalment i que puguin ser consumits sense perill per aquest tipus de clients, a més que també puguin informar dels productes al·lergens que utilitzen. També es pretén que els alumnes obtinguin així una nova visió de mercat.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia