Economia

Nou programa d'impuls del sector tèxtil al Maresme

Reimagine Tèxtil és el nou instrument que es posa a disposició de l'empresariat del Maresme amb l'objectiu de rellançar un sector que dóna clares mostres de revitalització. En el decurs d'una jornada de treball del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (Cetemmsa) a les seves instal·lacions de Canet, ahir es va fer la presentació d'un programa que aposta per fer arribar a les empreses, sigui quina sigui la seva mida, el darrers avenços en tecnologia i gestió que els permetin encarar el futur amb més garanties d'èxit. La iniciativa té el suport de la xarxa Eurecat, que engloba tots els centres tecnològics d'arreu de Catalunya de la xarxa Technio.

Paral·lelament a l'oferiment del nou programa, el president del Tecnocampus i de Cetemmsa, el també regidor de Mataró Miquel Rey (CiU), va anunciar que s'està treballant en la creació d'una incubadora d'empreses tèxtils a les instal·lacions de Canet, que ocupen l'antiga i que l'èxit de la formació dual que s'hi està duent a terme fa preveure un increment de places de cara al curs vinent. Des del Gremi d'Empresaris del Gènere de Punt de Mataró i Comarca (Asegema), el seu president, Paulí Aluart, també va confirmar que la recuperació del sector és un fet “gràcies al fet que s'ha adaptat a la moda presta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia