Economia

GASTRONOMIA

Premien el restaurant Miramar

El restaurant Miramar, de Llançà, del cuiner Paco Pérez, dilluns va ser distingit com a millor restaurant en els premis Nacionals de Gastronomia 2014 que també van premiar Antonio Simoes, com a millor cuiner jove, i el traspassat Jean Luc Figueras, amb el premi especial de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. El lliurament de guardons es va fer al Palauet Albéniz Barcelona.

I.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia