Economia

gastronomia

Reconeixement a Pitu Roca i Jaume Subirós

El Consell Regulador de la DO Empordà ha lliurat el guardó Bacus Empordà al sommelier de Can Roca, Josep Roca, i el Lledoner d'Or al xef i propietari de l'hotel Empordà, Jaume Subirós, per la seva tasca de promoció dels vins empordanesos. Els reconeixements van posar punt final a la Festa de la Verema de la DO Empordà a Vall-llobrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]