Economia

Malgrat intensifica la seva promoció turística

Estrena un vídeo de l'oferta del municipi i vol aconseguir nous segells especialitzats

Malgrat de Mar aposta en ferm per intensificar la seva promoció turística i arribar a mercats nous; per això, treballa en diferents fronts per vendre's millor a l'exterior. Aprofitant la celebració del Dia Mundial del Turisme, el consistori va presentar ahir el primer vídeo promocional, que va més enllà de la tradicional destinació de sol i platja i hi afegeix, per exemple, propostes gastronòmiques, paisatgístiques, culturals i comercials.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa (Junts per Malgrat), va explicar que el vídeo s'utilitzarà principalment per posicionar la població en el sector i, alhora, com a presentació de Malgrat en les diferents fires turístiques en què té previst participar en els pròxims mesos. “Fa vuit anys que Malgrat té el segell de turisme familiar i també disposem de la certificació de turisme sènior, i ara treballem per aconseguir l'esportiva i la de turisme per a discapacitats”, va anunciar la regidora, que hi va afegir que el vídeo “és només un gra de sorra de les moltes accions previstes per dinamitzar el turisme local”.

Malgrat ha estat un dels municipis de la costa del Maresme que més han patit la davallada del nombre de visitants russos –ha passat del 30% el 2014 al 12% aquest any– i busca la manera d'equilibrar la pèrdua tornant a explorar els mercats més tradicionals “com ara el britànic, el francès, l'holandès i l'alemany”. “La promoció exterior és bàsica per donar a conèixer la destinació, perquè, si no ets a les fires, no existeixes”, va insistir la tècnica de Malgrat Turisme, Ester Gil, que va avançar que està previst que Malgrat participi en les fires del sector de Suïssa, Londres i Hannover.

Paral·lelament a la presentació del vídeo, tant a la premsa com als grups de l'oposició, es va anunciar la primera Nit de Botigues a Malgrat, prevista pel 17 d'octubre. La jornada també inclourà una desfilada de models i un seguit de flaixos a les botigues amb la participació de models per fer de maniquís als aparadors. L'Ajuntament i l'empresa encarregada de la selecció faran un càsting dissabte que ve obert a la població, i també hi haurà un espai gastronòmic on ja s'han apuntat cinc restaurants locals. Finalment, del 7 a l'11 d'octubre hi haurà el Festival Internacional de Música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia