Economia

Els empresaris i els propietaris s'agrupen al Ter-Brugent

Lluís Tarrés, del polígon de la Riera Seca d'Anglès, és el president de l'entitat

L'ajuntament d'Anglès va ser la seu ahir al matí de la constitució de l'associació d'empresaris i propietaris de les àrees industrials del Ter-Brugent –inclou dotze polígons–. Lluís Tarrés, de la junta de concertació del polígon de la Riera Seca d'Anglès, és el primer president de l'entitat.

El president del Consorci del Ter-Brugent, el regidor d'Amer Salvador Clarà (ERC), va destacar el suport de la Diputació i la Cambra de Comerç, representada ahir pel seu president, Domènec Espadalé. Clarà va assenyalar que la creació de l'associació és pionera a les comarques de Girona, similar a una iniciativa de l'Anoia.

En la junta també hi són el vicepresident, Josep Alenyà, d'Antex d'Anglès; la tresorera, Carme Casassas, de Casassas Mobles i Disseny d'Interiors (la Cellera de Ter), i el secretari, Pere Vila, d'Agrogi (la Cellera de Ter). Adriana Casademont, de Casademont (Bonmatí) i Albert Planella, de Lindamer (Amer) són vocals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia