Economia

Firauto Balaguer ven un de cada cinc cotxes, segons l'Ajuntament

Balaguer ha celebrat aquest cap de setmana la vint-i-quatrena edició de Firauto, la fira de venda de cotxes de segona mà que cada any reuneix centenars de visitants i desenes d'expositors.

Aquest any s'exposaven més de tres-cents vehicles i, segons les dades facilitades per l'Ajuntament de Balaguer, s'han venut aproximadament el 20% dels vehicles exposats. Encara s'ha de fer, però, un recompte definitiu, segons han explicat a través d'un comunicat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Balaguer, Carlos García, i la regidora de Fires, Ester Guarné, que van ser els encarregats de tancar l'edició i fer-ne balanç.

Satisfacció municipal

L'Ajuntament està satisfet del desenvolupament d'aquesta edició. Durant dos dies han passat pel recinte firal centenars de visitants de la comarca de la Noguera, però també de les comarques veïnes.

Segons el consistori, que passa una enquesta entre les empreses i agents comercials que hi exposen, la majoria van mostrar la seva satisfacció i van indicar que és un bon moment per a la venda de vehicles d'ocasió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia