Economia

Calafell i Cunit estudien fer una fira comercial conjunta

Regidors dels dos municipis penedesencs celebren una primera reunió per planificar accions de dinamització del comerç local conjuntament

Les propostes es concretaran en properes trobades

Els ajuntaments de Calafell i Cunit han mantingut recentment una trobada per començar a treballar en la recerca de sinergies que promoguin el comerç local de proximitat de tots dos municipis. Entre les idees que s'han posat sobre la taula destaca la possible creació d'un esdeveniment comercial conjunt amb l'objectiu de dinamitzar el teixit comercial de Cunit i de Calafell.

En aquesta primera reunió, els respectius responsables municipals de comerç van intercanviar experiències i realitats de totes dues localitats i també van tractar sobre possibles solucions de problemes concrets.

La regidora de Comerç de Calafell, Lluïsa Lastra, ha explicat: “Aquest és el primer pas d'una col·laboració que esperem que doni els seus fruits en benefici dels nostres teixits comercials. Aquestes accions que es volen programar volen ser un complement a les actuacions que els ajuntaments realitzem de manera individual, cadascú al seu municipi.” Lastra hi ha afegit: “una fira conjunta pot ser una bona idea per promoure els comerços i els petits negocis, sobretot ara, en els moments en què ens trobem.”

A l'Ajuntament de Cunit, el regidor de Comerç, Xavier Salvadó, també confirma l'interès d'organitzar un esdeveniment comercial amb Calafell: “El nostre objectiu és realitzar accions i actuacions que promoguin la dinamització del nostre comerç local. Amb Calafell, hem exposat diverses idees que treballarem perquè siguin realitat.” Per la seva part, el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, destaca que la promoció econòmica és un dels objectiu que el govern de Cunit s'ha marcat per ajudar el municipi a superar la crisi.

LA FRASE

Una fira conjunta pot ser una bona idea per promoure els comerços i els petits negocis
Lluïsa Lastra
Regidora DE Comerç DE Calafell

Conveni entre l'Ajuntament i Fòrum Calafell

L'Ajuntament i l'associació d'empresaris Fòrum Calafell han signat un conveni de col·laboració a fi i efecte d'impulsar mesures i campanyes que enforteixin i dinamitzin el comerç local de proximitat. L'acord té caràcter anual i significa una aportació econòmica de 4.000 euros de l'Ajuntament, que es destinaran a finançar accions desenvolupades per l'associació empresarial. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, confia que aquest conveni pugui ajudar a incentivar l'economia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia