Economia

Les associacions del sector comerç celebren que el Procicat permeti tornar a obrir els caps de setmana

Les entitats han desconvocat l’acte de protesta per aquest dissabte

Les associacions del sector comerç PIMEComerç, Barcelona Oberta, Comertia i Barcelona Comerç han celebrat que el Procicat permeti als comerços no essencials tornar a obrir els caps de setmana a partir de la setmana que ve.

Es tracta d’una mesura que havien reclamat reiteradament en les darreres setmanes, ja que les facturacions en dissabte suposen entre un 16% i 20% dels ingressos setmanals, segons expliquen en un comunicat conjunt.

Després de la decisió del Procicat, les associacions han desconvocat l’acció de dissabte en què convidaven les associacions de comerciants, gremis i establiments comercials a obrir els seus locals i les botigues de 10 del matí a una del migdia.

Amb tot, però, les associacions continuen demanant que es permeti recuperar la normalitat i reobrir tota mena de comerç, com els que tenen una superfície superior als 800 metres quadrats, així com la restauració perquè pugui ampliar el seu horari fins a les deu de la nit i en el cas de la que es troba a l’interior dels centres comercials pugui reprendre l’activitat després de 235 dies tancada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia