Economia

Editen una guia de La Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet va presentar ahir al matí al restaurant Bo.TiC de Corçà la seva nova guia amb l’assistència dels xefs dels divuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès. La nova publicació conté novetats respecte a la guia que es va editar ara fa dos anys. El disseny, n’és una, ja que s’ha donat prioritat a la qualitat de les fotografies, centrades a donar protagonisme als xefs, als seus plats i als paisatges que rodegen els restaurants. Quant als continguts, s’han revisat i s’ha donat entrada a dos nous restaurants: el Saó de Fonteta, dirigit per Vicenç Fajardo –president del col·lectiu–, i el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant.

La guia, que s’ha editat en dues versions: una en català i francès i l’altra en castellà i anglès, serveix per donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix en oficines de turisme i altres punts d’informació. La guia no només està pensada de cara als visitants i turistes, sinó també per al client local.

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega un grup de professionals de la cuina i la restauració, i que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels seus voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona