Economia

CATALUNYA CENTRAL

Alta ocupació de cases i restaurants plens

A les comarques centrals, la temporada ha tornat a ser bona, semblant a la del 2020, però s’han trobat amb més anul·lacions d’última hora per positius de Covid-19, com assenyala Oriol Baños, president de l’Associació d’Agroturisme del Berguedà, que quantifica la taxa d’ocupació en un 65% durant el juliol i en un 95% durant l’agost. També destaca que s’ha vist més turista estranger que l’any passat. Pilar Bielsa, presidenta de l’Associació de Turisme Rural del Solsonès, creu que la temporada ha estat “bona i semblant a la de l’any passat”, amb molt turisme nacional i ben poc de foraster. També espera que una bona temporada del bolet ajudi a tenir una bona tardor.

Les associacions d’hostaleria assenyalen que els restaurants no han donat l’abast. “Han treballat molt i tots amb qui hem parlat estan molt contents”, explica Antoni Dinarés, president de l’Associació del Moianès i Osona. Ho confirma Jordi Badia de l’Associació del Berguedà, que assenyala, però, les dificultats del sector per trobar personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]