Economia

CaixaBank accepta 6.058 sortides de les 8.208 sol·licituds d’adhesió a l’ERO

La direcció i els sindicats estudien “possibles solucions” per a 2.070 treballadors que també han demanat la sortida voluntària

El proper 1 de novembre ja deixaran el banc 1.233 treballadors

La direcció de CaixaBank ha acceptat aquest divendres la sortida voluntària de 6.058 empleats i continua “analitzant possibles solucions” per a 2.070 treballadors més que també han sol·licitat adherir-se a l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO).

El passat 30 de juliol va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i el 2 d’agost CaixaBank va informar que havia rebut un total de 8.246 sol·licituds d’adhesió a l’ERO.

Fonts de l’entitat han explicat a Efe que la direcció i els sindicats han mantingut aquest divendres la segona reunió de la comissió de seguiment de l’Acord Laboral de Reestructuració de l’entitat.

Finalment, el nombre total de sol·licituds valorades per accedir al pla de baixes voluntàries ha estat de 8.208, de les quals 6.058 s’han acceptat.

Hi ha 2.070 peticions d’adhesió més a aquest pla que “no es poden atendre, motiu pel qual la direcció i els sindicats han analitzat possibles solucions”.
Entre aquestes es contempla la possibilitat de trasllats voluntaris a altres províncies o centres, com el servei d’atenció remota InTouch, del que es crearan tres nous centres a Lleó, Còrdova i Huelva, o el Centre de Suport a la Banca Digital, amb un nou centre a Almeria.

El banc calcula que aquestes alternatives faran que pugui acceptar 267 peticions d’adhesió al pla de baixes voluntàries en províncies i àrees on s’han registrat més sol·licituds d’adhesió a l’ERO que l’excedent de treballadors que el banc considera que hi té.

El proper 1 de novembre ja deixaran de treballar a CaixaBank 1.223 persones que s’han acollit a l’ERO, segons les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia