Economia

Veritran creua l’Atlàntic per abordar Europa des de Barcelona

La firma argentina accelera la construcció d’aplicacions mòbils a través de la seva plataforma Low-Code

Gabriela Giannattasio, directora de desenvolupament de negocis per a Veritran a Europa, assegura que la plataforma Low-Code de la firma “redueix la quantitat de perfils digitals que requereix una empresa avui en dia i, a més, el temps que es necessita per construir o millorar les aplicacions mòbils en un 80%”.

Veritran és una companyia global, amb seu central a l’Argentina, que impulsa la transformació digital a través de la seva plataforma Low-Code, una tecnologia que accelera i simplifica la construcció d’aplicacions digitals de negocis per a moltes indústries.

La firma, que té oficines a Xile, Colòmbia, Mèxic i els Estats Units i que opera en la majoria de països del continent americà, ha triat Barcelona per situar la seva seu europea i abordar des d’aquí el continent. “Estem ampliant el nostre mercat cap al sector de les assegurances, el retail i la salut, però el nostre fort és la banca i els pagaments digitals a través de biometria”, explica Giannattasio.

La seguretat és l’aspecte fonamental dins de la construcció de solucions digitals. “Treballem per buscar solucions com la biometria i la tokenització per augmentar al màxim la seguretat, tant per als usuaris com per a les entitats o les institucions”, indica. Però, a més, segons Giannattasio, no només es busca seguretat en les solucions, sinó que “aquestes facilitin també la inclusió financera”.

Des de Barcelona estan centrant tota la seva operativa a expandir-se per Europa. “A hores d’ara estem consolidant l’equip i acabant totes les qüestions legals per estar operatius totalment. Sempre en el nostre creixement de mercats hem anat pas a pas, sense pressa però sense pausa”, afirma. Assegura que en els pròxims mesos Veritran creixerà en “posicionament, visibilitat i en clients de manera directa o a través de socis, tant estratègics com tecnològics”.

Primers mercats.

Anuncia que, de manera no premeditada, estan establint contactes amb possibles companys de viatge als Països Baixos i nòrdics. “Dins la nostra estratègia de creixement, no ho teníem previst per a tant aviat. Havíem pensat en països geogràficament més pròxims i també en el Regne Unit, perquè és una referència en el món de la banca digital i sandbox (entorns controlats), però la nostra tecnologia ha atret possibles socis o clients d’Alemanya, Suècia i els Països Baixos.”

La plataforma Low-Code permet crear aplicacions des de zero, millorar-les o agregar noves funcionalitats sense la necessitat de tenir coneixements de programació. “Els clients no han de prescindir del que ja tenen i del que ja els funciona. El nostre sistema permet afegir o millorar les aplicacions d’una manera molt ràpida i extremadament senzilla. Es tracta d’una eina de personalització”, afirma.

Un altre dels avantatges de la plataforma és que es pot realitzar una sola construcció per a diferents canals (web, mòbil, tauleta, etc.) i per a tots els sistemes operatius. Un estalvi de cost i de temps.

Global

Més de 25.000 milions de transaccions

Veritran, fundada el 2005 per Marcelo González, president i CEO, i Daniel Attar, expresident, va ser pionera a crear aplicacions per a telèfons mòbils quan encara no existien els sistemes operatius Android i iOS. Actualment, la seva plataforma Low-Code està sent utilitzada per més de 50 clients a tot el món i té 25 milions d’usuaris que executen més de 25.000 milions de transaccions a l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia