Economia

El Saló Nàutic obre les portes amb rècord d’embarcacions

El sector supera les matriculacions del 2019 amb un 10% més

Al Port Vell de Barcelona s’hi apleguen 500 naus

El Saló Nàutic va obrir ahir les portes al Port Vell i ho va fer amb més embarcacions que mai i una gran afluència de públic. En total es podran veure, fins diumenge, 500 embarcacions, presentades pels 184 expositors que s’hi han aplegat. S’hi concentren les millors marques del sector, com ara Bavaria, Bénéteau, De Antonio Yachts, Azimut Yachts, Bali Catamarans, Filippetti Yachts, Fjord, Fountaine Pajot, Hanse, Jeanneau, Lagoon i Yamaha. S’hi presentarà un centenar de novetats en tot tipus d’embarcacions, motors, navegadors i accessoris.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, van inaugurar ahir la 59a edició de la mostra, organitzada per Fira de Barcelona amb la col·laboració de l’Asociación Nacional de Empresas Náuticas (ANEN).

El Saló Nàutic de Barcelona aposta aquest any per la sostenibilitat i la innovació, i té com a objectiu contribuir a consolidar la reactivació del sector. Segons el secretari general de l’ANEN, Carlos Sanlorenzo, el mercat nàutic ha superat el volum de negoci del 2019, amb un 10% més de matriculacions. La pandèmia ha motivat la recerca d’espais segurs a l’hora de fer turisme i en contacte amb la natura, fet que afavoreix el sector de la nàutica.

LA XIFRA

500
embarcacions
i 184 expositors s’aplegaran fins diumenge en la 89a edició del Saló Nàutic, al Port Vell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia