Economia

Dick Waffle inaugura un espai a Girona

Coneguda pels ‘pollofres’, ofereix servei de cafeteria, gofreria i gelateria

La franquícia Dick Waffle, que va ser la “primera a portar a Europa el concepte dels pollofres”, ha obert una botiga al número 6 del carrer Ballesteries de Girona. Dick Waffle que ha arribat a la ciutat a través de la consultora T4 Franquicias, ofereix un servei de cafeteria, gofreria i gelateria.

Juntament amb el de Girona, la companyia disposa d’un local original al centre de Barcelona i té previst obrir un nou establiment també al centre d’Algesires i un altre a Madrid. La franquícia, però, està estudiant noves localitzacions on obrir més botigues, entre les quals hi ha la població de Platja d’Aro.

El primer local de Dick Waffle va obrir el 2017 a la Rambla de Barcelona, on va començar a vendre gofres en forma de penis i vagina. Actualment la firma ven més de 5.000 pollofres setmanals al seu local original. També ofereix els chochofres, els pollofres vegans o el clàssic pollofre Dick Waffle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia