Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lec­tiu gas­tronòmic Girona Bons Fogons va pre­sen­tar ahir les 14es Jor­na­des de l’Arròs, que tin­dran lloc d’avui al 15 de desem­bre. Toni Vallory, pre­si­dent de Girona Bons Fogons, va expli­car que la fina­li­tat de les jor­na­des és “defen­sar el pro­ducte de pro­xi­mi­tat, els pro­duc­tors de l’arròs de Pals i la cuina giro­nina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el recep­tari gironí de sem­pre basat en els pro­duc­tes autòctons i també en aquells que arri­ben diària­ment als mer­cats de la ciu­tat. Cada res­tau­rant farà un arròs per­so­nal i sin­gu­lar segons la seva tipo­lo­gia de cuina. Els res­tau­rants que hi par­ti­ci­pen són: Duc de l’Obac, Mas­sana, Occi, Egg Gas­tro­no­mia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Mala­ge­lada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia