Economia

economia

Impress tanca una ronda de 100 milions de dòlars per seguir expandint-se

La firma d’ortodòncia invisible nascuda a Barcelona vol créixer al mercat europeu

Dona feina a un miler de persones a tot el món

L’empresa emergent d’ortodòncia invisible Impress ha tancat una ronda d’inversió de 100 milions de dòlars, i preveu tancar-ne una altra de 25 milions en el termini de dos mesos, per consolidar-se als mercats que ja opera i seguir expandint-se en països europeus en els quals no té presència.

La firma, fundada el 2019 a Barcelona, destinarà els recursos captats a créixer a Europa tant de forma orgànica com mitjançant fusions i adquisicions, a invertir en nova tecnologia i a ampliar la seva planta de producció, segons informa en un comunicat.

La ronda de finançament ha comptat amb els fons LBO France, Norgine Ventures i Claret Capital Partners, que s’han sumat a inversors que havien participat en anteriors rondes com TA Ventures, Uniqa Ventures i Nickleby Capital. Impress dona feina a unes 1.000 persones a tot el món, la meitat d’elles professionals mèdics especialitzats en ortodòncia. L’empresa compta amb una xarxa de més de 130 clíniques (el 80% ja rendibles, segons apunta) a 8 països europeus, entre ells Espanya, Itàlia, Alemanya, França i el Regne Unit.

“Hem creat una experiència d’ortodòncia absolutament nova impulsada per la tecnologia. Tots els processos estan totalment digitalitzats gràcies al producte i programari propis d’Impress”, ha defensat en declaracions remeses juntament amb el comunicat la cofundadora i directora d’operacions de l’empresa, Diliara Lupenko.

Impress ofereix als seus clients una aplicació mòbil que permet a pacients i metges interactuar a distància. A més, ha habilitat un model de subscripció de pagament que possibilita serveis d’atenció bucodental després del tractament: l’empresa preveu vendre 20.000 subscripcions en el proper any després d’haver-ne venut 1.000 durant el primer mes del seu llançament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia