Economia

Pere Arpa, nou xef de l’hotel restaurant Casa Anamaria

El banyolí Pere Arpa és el nou xef executiu de Casa Anamaria, Hotel & Villas, un hotel restaurant boutique de quatre estrelles, situat a Can Motes d’Ollers, a Vilademuls. Arpa va ser, fins l’any passat, propietari i xef del restaurant Ca l’Arpa de Banyoles, reconegut amb una estrella Michelin i amb dos sols de la guia Repsol.

El cuiner és el responsable de tres espais gastronòmics: restaurant Can Motes, Pool Bar i zones per a esdeveniments. Amb l’entrada d’Arpa, l’establiment aposta per una “cuina tradicional i representativa del Pla de l’Estany” que lliga “territori, cultura i productes de proximitat”. Les aus, el cap i pota amb gambes, els calamars saltats amb cansalada del coll i les sardines amb cigrons són alguns dels plats presents en “una carta variada”.

El propietari de Casa Anamaria és Olivier Mitterrand, nebot de qui va ser president de França, François Mitterrand.

Arpa es va formar al costat de referents com Martín Berasategui, Àlex Montiel i Joan Piqué abans d’emprendre els seus propis negocis a Banyoles primer amb El Rebost d’en Pere i, després, amb Ca l’Arpa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia