Economia

L'aigua Vichy Catalán fa 125 anys

La inves­ti­gació és la pri­o­ri­tat per al Grup Vichy Catalán, així ho ha indi­cat avui un dels socis de la firma, Joan Renart, en l'home­natge rea­lit­zat per la Fede­ració de Cui­ners i Rebos­ters d'Espa­nya (FACYRE) avui a Madrid pel seu 125è ani­ver­sari.

Renart ha expli­cat que aquesta aposta se cen­tra en un con­veni de col·labo­ració amb el Cen­tre Supe­rior d'Inves­ti­ga­ci­ons Científiques (CSIC), amb el qual s'han fet estu­dis en el qual ja s'ha com­pro­vat que la ingesta d'aigua Vichy Catalán pot reduir el coles­te­rol. A més, ha res­sal­tat que la qua­li­tat és un altre dels punts forts de la inves­ti­gació, ja que, per damunt de tot, Vichy Catalán és una aigua natu­ral mine­ral que emer­geix a 60 graus molt mine­ral i d'alta qua­li­tat.

Anu­al­ment s'enva­sen més de 450 mili­ons de litres d'aigua de les mar­ques del grup, Vichy Catalán, Mon­da­riz, Mala­ve­lla i Font d'Or, entre d'altres, que es venen en 26 països. Renart ha admès que el Grup està obert a l'adqui­sició de noves mar­ques i ha des­ta­cat que cada vegada la cul­tura de l'aigua s'estén més entre la població i que els seus bene­fi­cis salu­da­bles cada vegada es conei­xen més.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.