Economia

BdeGust treu al mercat una cervesa per donar visibilitat al Santuari Gaia

BdeBestial és una negra dolça elaborada amb xocolata Torras, galetes Trias i productes de proximitat

A l’etiqueta dona suport a la tasca proteccionista de l’entitat

BdeGust ha tret al mercat una cervesa large negra artesana, la BdeBestial, a través de la qual vol donar visibilitat a la tasca de la Fundació Santuari Gaia, dedicada a acollir animals maltractats o abandonats i que té una de les seves seus a Camprodon. Aquesta cervesa és una Pastry Stout, un terme que defineix totes les cerves dolces al paladar.

Està elaborada amb barretes de xocolata cent per cent cacau de xocolata Torras, crocant d’ametlla de galetes Trias, avellanes de Coselva, cafè de producció ecològica i comerç just de Hidden Coffee Roasters i aglans dolces de KM 0.

L’empresa consolida així la seva estratègia de col·laboració amb empreses i productors locals i projectes innovadors i de contribució a causes socials, ambientals o animalistes, com és aquest cas. “La nova cervesa és una negra amb sabor dolç i és un homenatge a la tasca del Santuari Gaia, que recull animals que han tingut una experiència dura, obscura, i els ofereix una vida dolça”, ha remarcat la directora de BdeGust, Blanca Costa. Ella mateixa ha definit el nou producte com una cervesa ecològica, vegana i feta amb ingredients de quilòmetre zero i de collita pròpia.

Després d’una prova al mercat d’un lot de 3.000 unitats, ara l’empresa BdeGust n’ha fet un nou lot de 1.000 litres, un total de 3.300 ampolles de 33 centilitres, que es poden comprar o bé a través de la pàgina web de l’empresa o en botigues especialitzades i d’alta gastronomia.

LA XIFRA

1.000
litres
de la nova cervesa ha posat al mercat BdeGust; és a dir, 3.300 ampolles de 33 centilitres de volum.

LA FRASE

La nova cervesa és com unes postres i vol ser un homenatge i un suport a la tasca del Santuari Gaia
Blanca Costa
Directora de BdeGust

Galetes Trias, xocolata Torras i avellana i aglà

Cada lot de la nova cervesa negra BdeBestial; per tant, cada 1.000 litres, està elaborat amb 10 quilos de xocolata Torras, 8 quilos de galetes Trias, avellanes torrades i macerades de Coselva, una varietat dolça d’aglà i una varietat de cafè tipus Etiòpia, cultivat a 2.000 metres d’altitud. Ho ha detallat la directora de la marca, que hi ha afegit que el primer lot ha tingut molt bona acceptació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia