Economia

Comencen a sortir els primers vehicles elèctrics de Silence a la Zona Franca

Es tracta el S04, un minivehicle biplaça pensat per a circular en entorns urbans

Els primers vehicles Silence S04, el model de minicotxe elèctric produït per la companyia en els terrenys que havien estat ocupats per Nissan a la Zona Franca han començat a sortir de la línia de muntatge.

Tal com ha explicat Silence, pertanyent al grup Acciona, la nova planta té més de 60.000 metres quadrats i està dotada amb la màxima tecnologia i professionals experts, en bona part provinents del sector de l’automoció tradicional.

A la planta de la Zona Franca es du a termes des de la construcció del xassís i la pintura a l’assemblatge de tots els components. És previst que en el futur també s’hi fabriquin les bateries, encara que de moment provenen de la planta que Silence té a Sant Boi de Llobregat.

El S04 és un nanocar, un minicotxe de dues places i dimensions molt compactes, impulsat per electricitat i especialment dissenyat per moure’s per entorns urbans i facilitar-ne l’aparcament.

La primera versió que en surt del mercat és la L7e, que va equipat amb dues bateries, arriba als 85 quilòmetres per hora i té una autonomia homologada de 149 quilòmetres. Posteriorment, Silence anuncia que arribarà la L6e, que es podrà conduir sense carnet i que assolirà una velocitat màxima de 45 quilòmetres per hora.

Fa pocs dies, el conseller delegat de Silence, Carlos Sotelo, va afirmar que enguany comptaven fabricar entre 2.000 i 3.000 unitats d’aquest minivehicle, que es podrà adquirir a partir del setembre a un preu a partir dels 10.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia