Economia

LA CRÒNICA

Emili Agulló

La Gavina estrena terrassa sobre s’Agaró

L’hos­tal La Gavina va donar dis­sabte el tret de sor­tida oficiós a la tem­po­rada alta d’estiu amb l’estrena del Club Garbí, una ter­rassa perquè els hos­tes de l’esta­bli­ment, però també el públic que esti­ueja a la Costa Brava, pugui fer pas­sar la calor cada cap­ves­pre gau­dint de la brisa i con­tem­plant la badia de Sant Pol amb la posta de sol a l’horitzó. La des­ti­nació de s’Agaró gua­nya adep­tes com a opció de lleure per allar­gar les jor­na­des de vacan­ces. I la com­petència sana entre esta­bli­ments de luxe sem­pre és ben­vin­guda. A les ter­ras­ses del beach club de l’Alàbriga, i la de la Taverna del Mar –que també regenta la família Ensesa–, s’hi havia afe­git aquest estiu la del nou hotel bou­ti­que Pink Elep­hant, que la baro­nessa Car­men Thys­sen ha obert recent­ment. Però els Ensesa juguen amb un altre trumfo a la mà: la col·labo­ració amb el pres­tigiós coc­te­ler bar­ce­loní Javier de las Mue­las (artífex del grup Dry Mar­tini), i una vari­ada carta de com­bi­nats clàssics i d’autor, amb alco­hol o sense, i algun de dis­se­nyat exclu­si­va­ment per a l’oferta de La Gavina.

A banda de l’encla­va­ment idíl·lic, un únic però: a aque­lles hores la monu­men­tal pis­cina ja és tan­cada al públic. És difícil resis­tir la temp­tació de llançar-s’hi. I és que és un altre atrac­tiu que con­vida el públic a tor­nar-hi i a allot­jar-s’hi, com ara els casa­ments o l’oferta gas­tronòmica que diri­geix el xef Romain For­nell, i que es pot degus­tar amb plats pen­sats per dinar al res­tau­rant Garbí o sopar al Cand­le­light per començar millor la vet­llada. I sem­pre queda l’opció de fer un mos més infor­mal. El direc­tor de l’esta­bli­ment, Alberto Depau, avançava dis­sabte que la tem­po­rada ha arren­cat bé, per sobre ja dels regis­tres del 2022, que ja havien superat les dades rècord pre­pandèmiques del 2019. Pel que fa a reser­ves, els nord-ame­ri­cans estan recon­que­rint el ter­reny dels rus­sos. I el que havia estat un seg­ment petit i exclu­siu del negoci cada cop tra­vessa més l’Atlàntic per conèixer s’Agaró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia