Economia

OCUPACIÓ

Promouen la FP entre empreses i centres educatius a l’Alt Empordà

La Jornada ’Formació Professional i Empresa’ se celebra el dilluns 18 de desembre a l’Institut Narcñi Monturiol de Figueres

El programa inclou una xerrada sobre el futur de la FP, una taula rodona i la presentació de la 4a edició del Saló dels Oficis i del Tràiler de l’orientació

La Jornada FP I Empresa, que se celebra el dilluns 18 de desembre, a partir de tres quarts d’11, a l’Institut Narcís Monturiol de Figueres té com a objectiu crear sinergies entre les empreses de la comarca i els centres educatius per tal de poder col·laborar i millorar la qualitat de la formació professional a l’Alt Empordà.

La jornada s’emmarca en un seguit d’iniciatives que estan convertint la comarca de l’Alt Empordà en un referent en l’àmbit de la Formació Professional.

Durant la Jornada es presentarà la Quarta edició del Saló dels Oficis. En aquesta 4a edició, destinada als alumnes de 3r i 4t d’ESO de la comarca, hi haurà novetats que volen posar l’accent en l’orientació.

Igualment, i amb l’objectiu de treballar l’orientació, a la jornada es podrà visitar el Tràiler de l’orientació (serà aparcat al pati de l’INS Narcís Monturiol). Aquest tràiler està destinat als alumnes de 1r i 2n d’ESO de la comarca i es desplaçarà a tots els municipis de la comarca per tal d’oferir als estudiants tot el ventall de sortides professionals i oficis que abasta la Formació Professional.

El programa començarà amb la presentació de la 4a edició del Saló dels Oficis i del Tràiler de l’orientació. Tot seguit, Ivan Ricart, coordinador territorial de Formació Professional, oferirà una xerrada sobre el futur de l’FP.

A la taula rodona sobre l’FP i l’empresa hi participaran: Miquel Gotanegra, Director General del Grup Terraza i president de l’Associació de Càmpings; Sergi Iglesia, gerent de la Fundació Salut Empordà; Anna Sayeras, directora del Museu de la Tècnica; Josep Serra, propietari del celler La Vinyeta i Meritxell Garrido, directora de la Fundació dels Oficis.

La jornada reunirà més de 50 empreses de la comarca, així com representants de centres escolars, l’administració i la Cambra de Comerç. L’acte ha estat organitzat conjuntament entre la Fundació dels Oficis i la Cambra de Comerç de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia