ECONOMIA
Bèlgica tremola per la xocolata
El preu del cacau s’ha multiplicat per més de cinc l’últim any a causa de l’escassetat per les males collites a l’Àfrica
L’encariment es pot traslladar als consumidors després de l’estiu per l’esgotament dels estocs que encara hi ha
La baixa remuneració als productors de cacau fa que no tinguin capacitat per invertir en les plantacions
L’augment del preu del cacau ha posat els últims mesos contra les cordes un dels productes més típics de Bèlgica: la xocolata. El preu del cacau ha estat objecte d’una tempesta perfecta que l’ha fet assolir el nivell més alt des de fa cinquanta anys....
6.100
milions
d’euros mou el sector de la xocolata a Bèlgica.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.