Economia

ECONOMIA

Bèlgica tremola per la xocolata

El preu del cacau s’ha multiplicat per més de cinc l’últim any a causa de l’escassetat per les males collites a l’Àfrica

L’encariment es pot traslladar als consumidors després de l’estiu per l’esgotament dels estocs que encara hi ha

La baixa remuneració als productors de cacau fa que no tinguin capacitat per invertir en les plantacions

L’aug­ment del preu del cacau ha posat els últims mesos con­tra les cor­des un dels pro­duc­tes més típics de Bèlgica: la xoco­lata. El preu del cacau ha estat objecte d’una tem­pesta per­fecta que l’ha fet asso­lir el nivell més alt des de fa cin­quanta anys....

6.100
milions
d’euros mou el sector de la xocolata a Bèlgica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.