Economia

L’Espai Gironès, a punt de vendre’s a una societat sud-africana

La companyia d’origen sud-africà Lighthouse Properties té les negociacions avançades amb Commerzbank per adquirir l’Espai Gironès de Salt, segons avançaven ahir diversos mitjans econòmics especialitzats, entre els quals hi ha el diari Cinco Dias. Aquesta operació, asseguraven citant fonts del sector immobiliari, podria elevar-se fins als 150 milions d’euros. Lighthouse Properties, una societat que opera des de Malta ja disposa actualment de tres centres comercials a l’Estat espanyol.

El primer que va adquirir, a la promotora Bogaris, va ser Torrecárdenas a Almeria, el 2022 i per 172 milions. El desembre de l’any passat va aconseguir Salera, el centre dominant de Castelló, per 171 milions desemborsats a DWS. Finalment, a l’abril va aconseguir H2O a Rivas Vaciamadrid, pel qual va pagar 121 milions a CBRE IM i Alpha Real Trust. Segons ja havia transcendit anteriorment, Commerzbank va posar a la venda el centre comercial de Salt ja fa uns mesos.

L’Espai Gironés compta amb una superfície bruta llogable de 46.000 metres quadrats, a més de 2.500 places d’aparcament, i rep anualment 8,5 milions de visitants. Entre els llogaters destaca la presència de H&M, Zara, Fnac, Primark, Pull&Bear, McDonald’s, Burger King o Foster’s Hollywood.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia