Economia

Un ramader i un productor gironins fan el primer embotit fet amb carn de wagyú de Catalunya

Un rama­der de Par­lavà i un pro­duc­tor de Sant Esteve de Guial­bes s’han unit per crear el pri­mer embo­tit de Cata­lu­nya fet amb carn de wagyú, segons explica l’Acn. L’Aleix Par­nau fa 12 anys que va deci­dir “rein­ven­tar-se” i començar a criar vedells d’aquesta raça japo­nesa, que es carac­te­ritza per la quan­ti­tat d’infil­tració de grassa que té a la carn, con­ti­nuen expli­cant les matei­xes fonts. Més d’una dècada després, la venda directa de carn fresca a res­tau­rants s’ha con­ver­tit en una de les prin­ci­pals fonts d’ingres­sos, ja que és l’únic que s’hi dedica a les comar­ques giro­ni­nes. De moment, fan fuets, sobras­sa­des, baio­nes i xoriç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia