Economia

SANT CARLES DE LA rÀPITA

Les navilieres americanes queden fascinades amb la badia dels Alfacs

Ports de la Generalitat haurà d'habilitar una oficina de recepció de passatgers i un control duaner al port perquè hi amarren els vaixells de creuer turístics

Sis representants de navilieres nord-americanes van visitar ahir el port de Sant Carles de la Ràpita, on en un futur pròxim podrien portar petits vaixells de creuer, amb capacitat per a 450 passatgers. Cristal Cruises, Widstar Cruise Lines, Iberica Iberoservice i BC Tours són alguns dels operadors que van ser ahir a les Terres de l'Ebre. “Han quedat fascinats amb la badia dels Alfacs, el cultiu de musclos i l'oferta gastronòmica”, va manifestar la regidora de Turisme de l'Ajuntament de la Ràpita, Rosa Anglès. Aquesta visita arriba després que, durant dos anys consecutius, Ports de la Generalitat promocionés el port rapitenc en la fira de creuers més important del món, que té lloc a Miami. I, només de veure el catàleg amb l'oferta, els operadors turístics han decidit desplaçar-se a la Ràpita a comprovar les possibilitats de la zona.

La visita es va completar amb un passeig amb el llagut turístic per l'Ebre, entre Xerta i Tortosa, i una visita cultural a la catedral. “A més de les navilieres també han vingut quatre operadors de terra, que són els que programen les sortides una vegada l'embarcació amarra al port”, va explicar Anglès, que veu molt possible que, després de l'èxit de l'estada dels operadors, es programe l'arribada de vaixells de creuer petits.

Però per fer-ho possible és necessari que Ports habilite un espai de recepció dels passatgers al port de la Ràpita i un control duaner.

LA XIFRA

450
passatgers
és la capacitat màxima dels vaixells de creuer que podrien amarrar al port comercial de la Ràpita

LA FRASE

Els operadors han quedat fascinats amb la badia dels Alfacs, del cultiu de musclos i de la gastronomia
Rosa Anglès
REGIDORA DE TURISME DE L'AJUNTAMENT DE LA RÀPITA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.