Economia

Conca

El Consell aprova 8 milions de pressupost

Es prioritzarà la contenció de la despesa i s'optimitzaran els recursos

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat un pressupost pel 2011 de 8.260.850 euros, que és lleugerament inferior al de l'any passat (8.476.700 euros) i que es caracteritza per la contenció de la despesa i per l'optimització dels recursos. Segons el gerent de l'ens, Ramon Palou, aquesta certa davallada, “comporta que baixin algunes partides, però que es mantinguin el que són els recursos ordinaris” i que s'ofereixi el mateix volum de serveis fins al moment com ara l'assistència urbanística, la dinamització juvenil als ajuntaments, els menjadors escolars o els serveis assistencials a la gent gran.

Les principals línies d'actuació a dur a terme són, per una banda, la millora de la qualitat dels serveis als municipis i als ciutadans, amb la construcció de dues deixalleries als municipis de Vilaverd i Barberà de la Conca, i l'ampliació del dipòsit controlat de residus, que significarà la millora de les instal·lacions. També es preveu, entre altres actuacions, l'increment de les actuacions d'acció social i promoció econòmica, amb l'ampliació del servei d'ajuda a domicili i l'ampliació dels espais del viver Concactiva, al Centre d'Iniciatives Empresarials de la Conca, al qual es destinarà una partida de 212.00 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.