Economia

Petits Grans Hotels potencia la gastronomia

La marca és constituïda per 41 hotels d'arreu de Catalunya, tots amb menys de quinze habitacions

Han presentat una nova guia

La marca Petits Grans Hotels de Catalunya, que agrupa hotels de petites dimensions –d'un màxim de 15 habitacions–, incorpora set establiments més i potencia la gastronomia en el seu tercer any d'existència. El grup, amb seu a Vall-llobrega, és integrat per 41 establiments repartits per les quatre demarcacions catalanes, divuit dels quals són a la Costa Brava; un, a la Catalunya central; vuit, a la Costa Daurada; quatre, a les Terres de l'Ebre, i deu, als Pirineus. A més, un dels establiments “està situat administrativament fora de Catalunya, concretament a Beseit (Terol), turísticament vinculada a la Terra Alta”.

Petits Grans Hotels ha presentat el seu nou catàleg i entre els nous establiments que s'hi han incorporat, dos disposen d'estrelles a la guia Michelin: l'Hotel Miramar, de Llançà –que acaba de rebre la segona estrella–, i la Fonda Sala, d'Olost, amb una estrella. La nova guia disposa d'un apartat específic sobre gastronomia veient l'increment de demanda que vincula el viatge i l'estada a l'oferta gastronòmica”.

LA XIFRA

18
dels establiments
són a la Costa Brava. Vuit, a la Costa Daurada; quatre, a les Terres de l'Ebre, i deu, als Pirineus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.