Economia

Mena destaca que la inversió d'Inditex “servirà per absorbir una part de la taxa d'atur de la comarca”

El conseller d'Empresa i Ocupació destaca que la inversió permetrà situar Tordera com un “centre logístic d'alçada global”

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha manifestat que la inversió de 190 milions d'euros anunciada per la multinacional tèxtil Inditex a Tordera (Maresme) “servirà per absorbir una part de la taxa d'atur de la comarca” i generar llocs de treball directes i “alguns centenars més” d'indirectes. D'aquesta manera, el conseller ha fet referència a les persones que es van veure afectades fa dos anys pel tancament de l'empresa Fibracolor, també del sector tèxtil, i que ara podrien ser recol·locades gràcies a l'ampliació de la planta logística d'Inditex. A més, Mena ha volgut ressaltar que el projecte permetrà situar el municipi de Tordera com “un centre logístic d'alçada global”.

En aquest sentit, Mena ha subratllat que “la planta que es vol construir serà, en termes tecnològics, la més avançada d'Europa” d'Inditex. El conseller ha expressat la seva satisfacció per l'anunci de la multinacional tèxtil en una visita a la Terra Alta. “És una bona notícia i així ho celebra la conselleria d'Empresa i Ocupació”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.