Economia

L'oli d'oliva Clos de la Torre s'exporta als EUA

L'oli d'oliva verge extra Clos de la Torre el pro­du­eix Oleícola de l'Empordà, empresa ubi­cada al terme muni­ci­pal de Rabós d'Empordà. L'empresa ha ampliat les expor­ta­ci­ons als Estats Units mit­jançant la cadena d'ali­ments de luxe Zin­ger­man's Deli­ca­tes­sen, de Mic­hi­gan. Fins ara, l'empresa venia prin­ci­pal­ment a països euro­peus com Dina­marca, Ale­ma­nya i el Regne Unit.

Aquest oli d'“altíssima gamma”, molt afrui­tat i amb un gran equi­li­bri, està produït exclu­si­va­ment per la collita d'oli­ves de les fin­ques pròpies de l'empresa i està con­si­de­rat un ingre­di­ent prin­ci­pal en alguns dels millors res­tau­rants de Cata­lu­nya i es ven a més a boti­gues espe­ci­a­lit­za­des.

L'oli Clos de la Torre ha estat con­vi­dat a par­ti­ci­par en el III Saló Inter­na­ci­o­nal de l'oli d'oliva verge extra de la fira Expo­liva de Jaén.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.