Economia

economia

Premis a la internacionalització

La Cambra distingeix Dex Iberica i Utilar Iberia

L'acadèmic i especialista en mercats emergents Alfred Pastor va pronunciar la conferència en l'acte de lliurament dels guardons

Alfred Pastor, doctor en ciències econòmiques i titular de la càtedra Banc Sabadell-IESE de Mercats Emergents, va estar convidat ahir per la Cambra de Comerç de Tarragona en el lliurament dels premis a la internacionalització. L'exsecretari d'Estat d'Economia va dir en la seva exposició que el sector productiu va entrar en una situació de desavantatge en relació a altres economies a causa de la desindustrialització que es va produir en els anys 80 i va animar els empresaris a obrir nous mercats perquè, va dir: “senzillament, és una qüestió de futur”.

La Cambra de Comerç va lliurar el premi a la millor trajectòria en internacionalització a l'empresa Dex Iberica, dedicada a la investigació, desenvolupament, producció i comercialització de productes de salut i nutrició animal. Dex Iberica, amb seu a Vila-seca, té presència en quaranta països.

Utilar Iberia va rebre el premi en internacionalització a l'empresa novella. L'empresa, amb seu a l'Arboç, dedica la seva activitat a produir components electrònics per a vidres d'automoció. L'activitat exportadora va representar el 75% de la facturació el 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.