Economia

Llet Nostra treual mercat iogurts i postres

Espera doblar els20,6 milions defacturació que vatenir el 2010

El grup Llet Nos­tra ha deci­dit estre­nar-se amb la comer­ci­a­lit­zació de iogurts i postres làctics, amb la qual cosa espera doblar els 20,6 mili­ons de fac­tu­ració que va tenir el 2010 en els pro­pers cinc anys. La nova línia de negoci que va pre­sen­tar ahir en roda de premsa Xavier Tubert, pre­si­dent de Llet Nos­tra, és de 3 mili­ons d'euros en tres anys i té set referències de iogurts i vuit més de postres, entre els quals hi ha flam i crema cata­lana. Tubert espera acon­se­guir una quota de mer­cat del 10% de cada referència en els pro­pers cinc anys.

Per a la fabri­cació de iogurts, Llet Nos­tra ha triat la planta pro­pi­e­tat de l'indus­trial Xavier Pont ubi­cada a Sant Guim de Frei­xe­net, a la Segarra. D'aquesta manera, la marca de coo­pe­ra­ti­ves cata­la­nes con­ti­nua cre­ant siner­gies amb el ter­ri­tori.

Llet Nos­tra –després de vuit anys d'estar al mer­cat– ha asso­lit les pri­me­res posi­ci­ons del rànquing de llet bàsica en bric, segons les últi­mes dades de l'empresa Niel­sen. De gener fins a final de maig, és la marca que més litres de llet ha venut, con­fir­mant la tendència ascen­dent dels últims mesos. Des de prin­cipi d'any, ha comer­ci­a­lit­zat un 10,9% més de litres de llet que al mateix període del 2010. La mit­jana de crei­xe­ment dels últims qua­tre anys era del 7%. L'acu­mu­lat des de prin­cipi de gener li atorga una quota de mer­cat en volum de ven­des del 9,8%, gai­rebé un punt i mig més que fa un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.