Economia

Terres de l'Ebre

Creix el nombre de turistes estrangers a l'Ebre

Les Terres de l'Ebre continuen sent una de les destinacions predilectes per al turisme familiar. Així, el perfil predominant del turista que va visitar l'Ebre durant la temporada 2010/2011 correspon a famílies amb xiquets d'entre 6 i 12 anys, segons l'últim estudi dirigit per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la URV. L'anàlisi també detalla que el mercat català continua sent el més nombrós, tot i que s'ha reduït a causa del creixement dels mercats estatal i internacional (un 3,2% i un 4,3% més, respectivament). Pel que fa a l'Estat, els turistes aragonesos i els valencians continuen sent líders. I, pel que fa al turisme internacional, la presència de turistes francesos en terres ebrenques ha augmentat un 2%; al darrere s'hi situa el turisme anglès, que ha passat d'un 1,2% el 2010 a un 2,9% el 2011.

Relaxar-se, descansar, anar a la platja i visitar llocs d'interès cultural i/o natural han estat les principals activitats que han fet els turistes durant la seva estada a les Terres de l'Ebre. Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, és l'indret més visitat pels turistes allotjats a la costa i el Parc Natural dels Ports, el més visitat pels de l'interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.