Economia

Vilobí augmenta el pressupost gràcies a l'IBI de l'aeroport

És de 3'23 milions, 130.000 euros més que ara per l'augment d'aquest impost

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar va aprovar ahir un pressupost de 3'23 milions d'euros per l'any vinent, amb els vots de l'equip de govern (CiU) i l'abstenció de l'oposició (GIM). Uns 130.000 euros superior al d'aquest any. L'augment és possible gràcies a l'increment de l'IBI que es recapta de l'aeroport, que s'ha incrementat. L'aeroport aporta a les arques municipals més de mig milió d'euros en IBI, una sisena part del pressupost. Tot i així, el números de Vilobí encara estan lluny dels 3'7 milions de l'any passat. “Ja no ens podem permetre fer aquelles inversions”, va explicar l'alcaldessa, Olga Guillem.

El 2013, es destinaran 630.000 euros a inversions. Entre elles, els vestidors del camp de futbol, l'adequació de les entrades dels tres pobles, l'urbanització d'alguns carrers i millores a l'escola. La partida per a serveis socials s'incrementa fins a arribar als 131.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.