Economia

turisme

Bruixes i bandolers, en alça a la Selva

Municipis del Montseny obren centres amb el pla de Competitivitat Turística Boscos de Bruixes i Bandolers

L'Espai Montseny de Viladrau, que forma part del pla de Competitivitat Turística Boscos de Bruixes i Bandolers, va obrir les seves portes dissabte a Viladrau (Osona), amb una jornada de portes obertes que va servir per introduir els visitants en els fenòmens de la bruixeria i el bandolerisme dels segles XVI i XVII.

Ubicat en un edifici ja existent, el centre ha estat completament remodelat i s'estructura en tres àmbits que corresponen a la relació del municipi de Viladrau amb el Parc Natural del Montseny, les bruixes i els bandolers, tot fent un repàs a la particular relació que ha tingut Viladrau amb aquests fenòmens. Gràcies al pla de Competitivitat s'estan ultimant també equipaments de les mateixes característiques a Arbúcies (la Selva), Sant Hilari Sacalm (la Selva) i Olost (Osona), que obriran les seves portes en els mesos vinents.

La marca turística Boscos de Bruixes i Bandolers neix de l'acord entre cinc petits municipis de la Catalunya interior: Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Viladrau, Olost (aquests dos últims municipis, a la comarca d'Osona) i Sant Feliu Sasserra (el Bages). El seu objectiu és la dinamització turística d'una zona de gran riquesa patrimonial. L'oferta turística Boscos de Bruixes i Bandolers s'estructura sobre la base dels fenòmens de la bruixeria i el bandolerisme, que van tenir especial incidència als massissos del Montseny i Guilleries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.