Economia

AGRICULTURA

Nova edició de les jornades silvícoles

Més de 40 persones participen en la inauguració a Sant Hilari Sacalm

Més de 40 persones van participar a Sant Hilari Sacalm en la primera jornada i inauguració de les Jornades Tècniques Silvícoles Emili Garolera, que aquest any arriben a la trentena edició. En les jornades es van analitzar diferents experiències en frondoses nobles, un producte que tradicionalment ha tingut una bona acceptació en el mercat i que, en els últims anys, s'ha vist com una oportunitat per diversificar el sector.

En l'acte inaugural, celebrat a Sant Hilari, van participar Xavier Clopés, subdirector general de Boscos del DAAM de la Generalitat de Catalunya; Albert Santaugini, alcalde de Sant Hilari Sacalm; Xavier Alfaras, vicepresident del Centre de la Propietat Forestal, i Joan Rovira, secretari general del Consorci Forestal de Catalunya.

Mentre que Rovira va assenyalar la importància de la silvicultura i l'activitat forestal en sectors on es preveu un potencial de creixement, com ara la construcció sostenible i la bioenergia, el subdirector general va destacar que es puguin celebrar 30 anys d'unes jornades que creen el caliu i ofereixen a la propietat forestal l'oportunitat de trobar un grup d'experts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.