Economia

Assegurança de la llar

Es pot desgravar l'assegurança de la llar obligatòria per a la hipoteca?

Un company m'ha comentat que si l'assegurança de la llar que és obligatòria per a la hipoteca (el banc obliga a tenir-la i surt com a beneficiari en cas d'incendi) la pots desgravar. Podem desgravar l'assegurança si té aquestes característiques?

Només en el cas que el teu company s'aculli a la deducció per adquisició o rehabilitació de l'habitatge habitual es podran deduir les primes de l'assegurança de vida i d'incendis, ja que aquestes es poden sumar a les quantitats satisfetes pel pagament del préstec hipotecari si la contractació de l'assegurança és una condició necessària per a l'obtenció del préstec.

Us recordem que les respostes facilitades per la delegació a Catalunya de l'Aedaf són a títol informatiu i en atenció únicament i exclusivament a la literalitat dels termes de les consultes formulades, i es declina qualsevol responsabilitat per l'ús que es pugui fer del contingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.