Economia

RESTAURACIÓ

El celler restaurant Mams fa un any

El celler restaurant Mams, “espai gastroanímic” d'Arbúcies, ha celebrat el seu primer aniversari amb una festa que es va fer dijous al mateix local. Els actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, van impulsar el primer celler restaurat de Catalunya on el 100% dels vins que s'ofereixen són catalans. És un restaurant de tapes combinat amb un celler i també un espai dedicat al menjar per emportar. L'oferta gastronòmica de Mams vol ser una cuina “senzilla i d'arrel” i, segons Cuadras, amb les noves tècniques busquen “aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust han de ser el més important del resultat final”. A més de la festa, Mams va portar
a Arbúcies, el cap de setmana passat, la fira Vitour, el festival anual que la Guia de Vins de Catalunya organitza des de fa dos anys a Barcelona.

B. DOMÍNGUEZ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.