Economia

TURISME

L'hotel Font Vella, el més ben valorat per Booking

És el balneari de quatre estrelles de l'Estat espanyol amb la puntuació més alta

Els clients d'aquest cercador de reserves en destaquen sobretot la tranquil·litat, el personal i les instal·lacions

L'hotel balneari Font Vella, situat a la localitat de Sant Hilari Sacalm, és el balneari més ben valorat entre els 33 hotels balneari de quatre estrelles que es comercialitzen a través del cercador de reserves Booking. Segons un estudi elaborat per l'Observatori del Termalisme, els clients de Booking valoren l'hotel gironí amb un 8,7, fet que li atorga el lideratge dels hotels balneari de la seva categoria per segon any consecutiu. A l'hora de puntuar l'hotel, els clients en destaquen sobretot la tranquil·litat, el tracte del personal i les instal·lacions del complex.

L'estudi s'ha elaborat a partir de 5.000 valoracions de clients de balnearis de quatre i cinc estrelles d'aquest cercador. Els altres dos balnearis més ben valorats són de cinc estrelles: el Gran Hotel La Toja, d'O Grove (Pontevedra), i el Gran Hotel Las Caldas Villa Termal, d'Oviedo, amb un 9 i un 8,7, respectivament.

El gerent de l'hotel balneari Font Vella, Josep Ignasi Avilés, valora molt positivament el resultat de l'estudi i destaca que per ells “l'opinió dels clients és bàsica per definir la política d'empresa i buscar l'excel·lència”. “Obtenir una puntuació tan alta confirma la vocació de servei que té el balneari i ens motiva per seguir treballant oferint sempre la millor relació qualitat-preu”, va dir.

L'hotel consta d'un edifici històric rehabilitat i dos edificis de nova construcció. A l'edifici històric hi ha la recepció, diferents zones nobles i un total de sis habitacions de referència que combinen la modernitat de les darreres tendències amb el caire senyorial d'un edifici centenari. L'hotel incorpora un primer edifici annex de nova planta, amb 24 junior suites, i un segon edifici on hi ha el balneari amb la zona de tractaments i massatges, el circuit termal amb piscina climatitzada i el solàrium.

LA XIFRA

8,7
és la puntuació
que li donen els usuaris de Booking a l'hotel balneari Font Vella. Té el lideratge en la seva categoria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.