Economia

Blau Fruits exportarà les seves postres Anela Fruits a Austràlia i la Xina

L'empresa de Campllong acaba de treure al mercat dos nous gustos, el poma i mango i el poma i préssec

Es venen en geriàtrics, hospitals i supermercats

L'empresa Blau Fruits, amb seu a Campllong, ha tret al mercat nous gustos del seu producte estrella, l'Anela Fruits, unes postres de terrina elaborades amb fruita, 100% naturals, i que “es mengen amb cullera”. Els nous gustos són el de poma i mango i poma i préssec, que s'afegeixen als cinc que des de fa tres anys l'empresa ja tenia al mercat –poma, poma i pera, poma i plàtan, pera, pera i maduixa–.

Com que Blau Fruits és una empresa familiar elaboradora de fruita –té camps de poma i pera escampats per tota la demarcació gironina– i exporta el 70% de la seva producció, amb Anela Fruits també volen “provar l'aventura de l'exportació” a diferents països estrangers. “Estem treballant per arribar a Austràlia, la Xina, Rússia i Portugal”, segons assegura Teresa Ferrer, portaveu de l'empresa i membre del departament de promoció d'Anela Fruits, que comenta que la previsió de l'empresa és començar la venda a l'exterior l'any vinent.

Actualment, Anela Fruits es ven a geriàtrics i hospitals de Catalunya però també de l'Estat espanyol, i des de fa tres anys van voler arribar a tota mena de consumidors i és per això que ara aquestes terrines de fruita també es poden trobar als supermercats i fruiteries gironines. Aquestes terrines, segons assegura Ferrer, estan indicades tant per a bebès de quatre o cinc mesos, perquè no porten ni conservants ni colorants, ni sucre afegit, com per al consumidor adult, “ja que és una manera fàcil i ràpida de manejar fruita”. Cada terrina, que és de 100 grams, representa una peça de fruita. “La poma i la pera provenen exclusivament de les nostres plantacions, que és el 70% de la fruita que porta la terrina, i la resta és polpa de fruita”, explica.

L'empresa Blau Fruits és una empresa familiar que es va crear als anys setanta. Té cinc treballadors i la planta està preparada per produir 40.000 terrines al dia. La firma disposa de la Global Gap, una certificació de qualitat a escala europea que garanteix la traçabilitat del producte, des del camp fins al consumidor final. L'empresa també està elaborant terrines amb fruita ecològica.

LA FRASE

És un producte 100% natural i el 70% de la fruita que hi posem és de plantacions pròpies
Teresa Ferrer
Membre del departament de promoció d'Anela fruits

LA XIFRA

7
gustos
diferents és el que té actualment Anela Fruita al mercat. Són postres per consumir a totes les edats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia