Economia

Morella potencia el Pla d'Ocupació Local amb noves contractacions

El consistori reforça diferents àrees com la brigada, cultura, turisme i diversos serveis estivals, contractant o oferint un total de disset llocs de treball

L'Ajuntament de Morella ha potenciat el Pla d'Ocupació Local amb noves contractacions per reforçar diferents àrees municipals i serveis estivals. D'aquesta manera, durant les últimes dues setmanes s'han realitzat diferents contractacions i encara hi ha ofertes en vigor. En total, són disset llocs de treball.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “aquest nou i potent Pla d'Ocupació Local consta de noves ocupacons en educación i formació per a grans i menuts, impulsa serveis socials, noves millores i inversions i contribuix a configurar una potent programació cultural i festiva”. A més, el primer edil indica que “la prioritat de les administracions ha de ser la potenciació de les polítiques d'ocupació. Nosaltres, des de l'Ajuntament de Morella sempre anem a acollir-nos a qualsevol ajuda que beneficie la creació d'ocupació”.

D'aquesta manera, encara estan en vigor dues ofertes mitjançant el programa Salari Jove. Amb aquestes, es busca millorar la promoció turística i van dirigides a joves de menys de 30 anys amb formació superior.

Aquestes places tindran una durada de sis mesos. A més, en el Pla d'Ocupació de Local també hi ha dues ofertes més en vigor, com és una beca per a l'àrea de cultura i museus i una plaça de monitor/a de natació.

En aquestes setmanes, ja s'han contractat cinc persones més per reforçar la Brigada Municipal d'Obres i Serveis durant tres mesos, dues persones per a les àrees de cultura i turisme, cinc persones per l'Esplai d'Anglès i Esport i l'Escola d'Estiu, més una estudiant que està fent les pràctiques de formació, i un auxiliar d'infermeria per al Centre de Dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia