Economia

Alcaldes de la Val d'Aran, contra els talls i les avaries de Movistar

L'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, la segona tinent d'alcalde, Maria Vergés, l'alcalde de Les, Emilio Medan, i el de Bossòst, Amador Marquès, van acordar firmar una declaració en què posen en relleu la mala cobertura que la companyia Movistar ofereix a la zona. Consideren que hi ha problemes de subministrament, talls en telefonia i nombroses avaries per part de Movistar.

Aquests alcaldes no descarten emprendre accions legals contra la companyia pels ''successius incidents'' que afecten ajuntaments i empreses del sector turístic, segons subratlla l'ACN. L'objectiu de la declaració és motivar la “immediata millora'' de les instal·lacions de telefonia.

Tot i que no van assistir a la reunió, també s'hi afegiran els municipis de Bausen i Canejan. A més, els alcaldes volen fer arribar aquesta declaració a altres municipis de l'Alt Pirineu, així com a entitats econòmiques del territori, perquè es puguin afegir a la demanda.

Un cop tinguin totes les adhesions, s'entregarà el document a Movistar, a la secretaria d'Estat de Telecomunicacions i al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia