Economia

Dos gironins aspiren al premi Cuiner de l'Any 2015

Vicenç Fajardo, de l'hotel restaurant La Plaça, de Madremanya, i Víctor Gómez, de VidrA, de Sant Feliu de Guíxols, són dos dels cinc cuiners finalistes que aspiren a premi Cuiner de l'Any 2015. Els dos cuiners han estat seleccionats per un jurat professional d'àmbit gastronòmic, i el guanyador, que serà elegit per mitjà d'una votació popular, rebrà el premi el 15 de novembre en el decurs del Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc a Girona del 15 al 17 de novembre. Els criteris en els quals s'ha basat el jurat especialitzat que ha fet la tria dels cinc finalistes són que siguin cuiners emergents, que ofereixin propostes culinàries de qualitat, que utilitzin productes de proximitat, que facin una cuina sostenible i que difonguin aquests valors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
enogastronomia

El Barcelona Wine Week (BWW) ocuparà dos pavellons a la Fira

Barcelona

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona