Economia

Aturats d'Ontinyent comencen a treballar gràcies al Pla d'Ocupació

El programa es troba impulsat per l'Ajuntament d ela vila, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana

Un total de 26 aturats menors de 25 anys, majors de 45 i de llarga duració han començat a treballar a Ontinyent dins del Pla d'Ocupació de les Administracions Publiques impulsat a la ciutat per l'Ajuntament, la Diputació i la Generalitat i dotat amb més de 150.000 euros. Els treballadors reforçaran diversos departaments municipals durant 5 mesos i amb salaris de més de 1.000 euros, i amb ells l'Ajuntament totalitza prop d'un centenar de llocs de treball directes creats enguany a través de diversos tallers i programes d'ocupació.

El Pla està adreçat a menors de 25 anys, majors de 45 i parats de llarga duració, que han estat seleccionats a través del SERVEF per dur a terme diverses actuacions en l'àmbit municipal.

D'aquesta manera, un dels llocs és per a un enginyer tècnic industrial i altre per a un arquitecte superior per a l'Oficina Tècnica, “per aprofitar aquest inici de legislatura per redactar projectes que ens puguen permetre optar a subvencions per fer actuacions de les que tenim previst incloure al Pla Estratègic de Ciutat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia